Passa al contingut principal

SOPAR COL·LOQUI AMB EL CONSELLER


El passat dimecres 19 d'octubre vàrem celebrar una interessant trobada en un sopar-col·loqui amb el conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Sr. Rafel Àngel Bosch i Sans. Va ser una vetlada molt engrescadora, atès que el FEAEIB va reunir gairebé una cinquantena de persones relacionades amb l'educació a distints nivells: mestres i directors d'escola, professorat i directius d'institut, professorat i representants de l'escola concertada i de la CECE (Confederació Espanyola de Centres d'Ensenyança), representants de l'Associació de Directors de Secundària de Mallorca (ADESMA), el director de l'ICE de la UIB, professors titulars i catedràtics d'universitat, inspectors d'educació i representants de sindicats, entre d'altres.
El Sr. Rafel Bosch va oferir un parlament sincer i ple de coherència que va ser molt benvingut pels assistents, que varen tenir l'oportunitat de demanar directament al conseller totes aquelles qüestions que varen considerar.
El conseller va parlar de manera directa, sense llegir cap discurs, en un ambient entre companys, sobre temes de trascendència cabdal a la nostra Comunitat: la voluntat d'arribar a un consens per aconseguir un Pacte Educatiu Autonòmic, va tractar aspectes de disseny curricular, de pressupost econòmic, del paper del lideratge, tot sense abandonar assumptes relacionats amb la greu situació econòmica del Govern.
Sense dubte, un sopar-col·loqui amb no només el nostre conseller, sinó amb un professor implicat amb la realitat de les aules i la gestió de centres docents, el discurs del qual va ser un alè de complicitat per a tots els qui vivim la nostra feina educadora amb passió i optimisme.
Des d'aquí volem agrair la seva presència, així com la de la Sra. Maria Mercè Celeste, directora general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, ambdós membres del FEAEIB des de fa anys.
Un moment de les animades converses entre el conseller Rafel Bosch i el president del FEAEIB, Dr. Mateu Cerdà.
El conseller Bosch, durant el seu parlament

Vista general de la taula del sopar-col·loqui


El Sr. Antoni Quintana, president de l'ADESMA, plantejant una qüestió al conseller.
El Dr. Mateu Cerdà, president del FEAEIB, agraint la presència del conseller i de la directora general Sra. Mercè Palmero.

Comentaris

  1. VA SER UNA VETLLADA MOLT ENRIQUIDORA I PROFITOSA, SOBRETOT, PER CONÈIXER DE PRIMERA MÀ LES LÍNIES MSTRES DE LA PLANIFICACIÓ DE LA CONSELLERIA.
    ESPEREM QUE EL PACTE PER A L'EDUCACIÓ ARRIBI A SER UNA REALITAT.

    GRÀCIES

    MATEU TOMÀS

    ResponElimina
  2. Benvolgut Mateu,
    Gràcies pel teu comentari. Efectivament, va ser una vetlada ben agradable i útil, alhora que un exemple de "fòrum" en el qual tots poguérem escoltar i participar activament de tot el que el conseller va explicar. Com vaig comentar en l'article publicat, personalment som del parer que el seu discurs va ser "un alè de complicitat per a tots els qui vivim la nostra feina educadora amb passió i optimisme".
    Esper, com bé dius, que aquest esperat Pacte educatiu sigui una realitat.
    Salut i una abraçada cordial!
    Alexandre Camacho Prats

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada