Passa al contingut principal

FINALITZAT AMB ÈXIT EL SEMINARI SOBRE XARXES SOCIALS

Imatge de la presentació del Seminari: a la taula, d'esquerra a dreta, el catedràtic Jaume Oliver Jaume; Miquel F. Oliver Trobat, director de l'ICE; el degà de la Facultat d'Educació, Josep Lluís Oliver Torelló; l'inspector Mateu Cerdà Martín, president del FEAEIB; i Mateu Tomàs Humbert, inspector d'Educació i comissionat del FEAEIB.  

 El desenvolupament del Seminari sobre Xarxes Socials que va tenir lloc a l'Aula Magna de la Facultat d'Educació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha estat més que òptim: els 74 inscrits al Seminari varen poder gaudir de les variades i enriquidores aportacions dels ponents.
Tot un món d'actualitat rabiosa, aquest de les xarxes socials, que de ben segur ha fomentat no sols compartir coneixements i aprendre dels experts, sinó també la concienciació i sensibilització amb la complexitat de la sovint problemàtica que algunes conseqüències pot propiciar, malgrat no deixi de ser un món, el de les xarxes socials, fascinant i ple d'utilitats i aplicacions.
Gràcies a tots els assistents, als membres de la comissió encarregada de l'organització, i un especial agraïment al deganat de la Facultat d'Educació i a la direcció de l'ICE de la UIB.



Primera sessió amb Santos Urbina Ramírez, director de Campus Extens i professor de la UIB, i la professora Linda Castañeda Quintero, experta en Tecnologia Educativa.

Panoràmica dels assistents.

Comentaris